Natisni

Podjetje


V družbi EZS d.o.o. imamo 40-letno tradicijo proizvodnje izolacijskih vrvi iz kamene volne (tervola), ki se v pretežni meri uporabljajo v gradbeništvu za toplotno in požarno izolacijo cevovodov, gradbenih spojev, kotlarn, novogradenj, rekonstrukcij, dimnih tuljav, kot tudi v ladjedelništvu.

Zahteve po nadomeščanju zdravju škodljivih materialov (kot je npr. azbest) z neškodljivimi (mednje sodi kamena volna), so povzročile nadaljnji razvoj in širitev proizvodnega programa našega podjetja. V podjetju smo svoj proizvodni program dopolnili z izdelavo tesnil, ki se uporabljajo v jeklolivarnah in z izdelavo diletacijskih elementov, ki se uporabljajo v gradbeništvu.  

Zaradi potreb globalnega trga po novih in inovativnih izdelkih ter zaradi doseganja visoke učinkovitosti proizvodnje, nenehno izboljšujemo tehnološke in logistične procese. 

Vsi naši izdelki ustrezajo zahtevnim standardom kakovosti, kot tudi najzahtevnejšim zdravstvenim in ekološkim standardom. Vsi uporabljeni materiali pri proizvodnji naših izdelkov so zdravju neškodljivi in okolju prijazni. 

Mreža partnerjev našega podjetja sega preko meja naše države in preko evropskih meja. Naši izdelki se uporabljajo tudi na najzahtevnejših trgih, ko je npr. azijski trg. 


Vizija 


Vizija našega podjetja je slediti novim smernicam na področju izolacije ter razvijati inovativne rešitve za potrebe kupcev. Vsem obstoječim in potencialnim partnerjem na globalnem trgu želimo ostati zaupanja vreden partner.
Podjetje